Hesabım
    Yeni Westworld Posterinde Kaos Kontrolü Ele Geçiriyor!

    HBO’nun merakla beklenen dizisi 22 Nisan’da dönüyor.

    HBO’nun sevilen dizisi Westworld’ün 2. sezonu için yayınlanan yeni posterde “kaos kontrolü ele geçiriyor.” Mekanik bir akbaba ve Siyah Giyen Adam karakterine ait olduğunu düşündüğümüz bir şapkanın bulunduğu poster, ürkütücü bir havaya sahip. 22 Nisan’da ekranlara dönmeye hazırlanan dizi, yayınlanan her yeni içerikle birlikte merakımız perçinlemeyi sürdürüyor.

    Dizinin ilk sezonunda izlediğimiz Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris, Talulah Riley, Louis Herthum, Angela Sarafyan ve Shannon Woodward’a ek olarak bu sezon diziye, “Vikings”ten tanıdığımız Gustaf Skarsgard, “Tyrant” dizisinden Fares Fares, Betty Gabriel, Katja Herbers, Tessa Thompson, Louis Herthum ve Neil Jackson gibi oyuncular dahil oluyor.

    Michael Crichton’ın aynı isimli romanından ve 1973 yapımı filmden uyarlanan “Westworld”ün yürütücü yapımcıları arasında ünlü yönetmen ve yapımcı J.J Abrams yer alıyor. Dizide Abrams’a, Jonathan Nolan, Lisa Joy, Jerry Weintraub ve Bryan Burk eşlik ediyor.

    2. sezonuyla Westworld 23 Nisan’dan itibaren Amerika ile aynı anda sadece Digiturk’te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top