Hesabım
    Timothée Chalamet’li V. Henry Filmine Joel Edgerton Desteği!

    Joel Edgerton, “The King” filminin kadrosuna dahil oldu.

    Genç yıldız Timothée Chalamet’in başrolünü üstlendiği “The King” filminin kadrosuna Altın Küre adayı aktör Joel Edgerton dahil oldu.

    William Shakespeare’in V. Henry oyunundan uyarlanacak “The King”te yönetmenlik koltuğu David Michôd’a emanet. Avustralyalı ödüllü yönetmenin filmografisinde “Hayvan Krallığı / Animal Kingdom”, “Takip / The Rover” ve “Savaş Makinesi / War Machine” gibi başarılı filmler bulunuyor. Joel Edgerton’ın, yönetmen Michôd ile birlikte senaryosunu yazdığı filmde, geçtiğimiz sene “Soygun / Good Time” ile büyük beğeni toplayan Robert Pattinson da yer alıyor. Filmin yapımcıları arasında Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Liz Watts, yönetmen David Michôd ve oyuncu Joel Edgerton bulunuyor. Filmin prodüksiyonunun önümüzdeki Haziran’da Avrupa’da başlaması bekleniyor.

    2018 yılına büyük bir çıkışla giren Joel Edgerton, Netflix’in en çok izlenen filmlerinden biri olan “Bright”ta rol aldı. “Kızıl Serçe / Red Sparrow” filminde Jennifer Lawrence ile, “Gringo”da ise Charlize Theron ile David Oyelowo başrolleri paylaştı. Şimdiden yıl sonu ödül sezonunda iddialı olacağı söylenen “Boy Erased” filminde ise hem başrolü hem de yönetmenliği üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top