Hesabım
    "Vallahi Hortladı"dan Fragman Geldi!

    Absürd komedi "Vallahi Hortladı"nın fragmanı seyircilerle buluştu.

    Volkan Adıyaman imzalı absürd komedi Vallahi Hortladı'dan fragman geldi. Tamamı Antakya'da çekilen absürd komedi filminin kötü adamı, tarihin tozlu sayfalarından çıkageliyor!

    Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, karısı ve kendisini kurtarmak için 14 kişinin peşine düşmeye karar verir. NamSis'in peşine düştüğü 14 kişi, kendilerini kralın azabından kurtarması için yıllardır her şeye tövbe etmiş, insanlara şifa dağıtan Nuri hocadan yardım ister ve NamSis'i mezarına geri göndermeye çalışır. Bakalım Nuri hoca bu 14 kişinin hayatını kurtarabilecek midir?...

    Burak ŞahinHasan Yalnızoğlu, Doğa Konakoğlu, Bülent Mert, Amir Zakaria (Çorumlu Amir), Taner Şafak, Uğur Ateş, Aytuğ Ergen, Tepki, Güneş Özek, Akın Türkmen ve Dila Pekdemir gibi gelecek vadeden genç oyuncuları bünyesinde toplayan yepyeni absürd komedinin kadrosunda Yeşilçam'ın ikonik oyuncularından Nuri Alço da Nuri Hoca karakterine hayat veriyor.

    Absürd komedi filmi "Vallahi Hortladı", 20 Nisan’da vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top