Hesabım
    Margot Robbie, Shakespeare Eserlerini Ekrana Uyarlayacak

    Kadın merkezli dizi için kolları sıvadı

    Avustralyalı ünlü aktris Margot Robbie, başrolünde yer aldığı I, Tonya ile başladığı yapım macerasına, ekranda devam edecek. Başarılı oyuncu, yapım şirketi LuckyChap Entertainment’ın imzasıyla Shakespeare eserlerinden uyarlanan bir dizi projesi için kolları sıvadı.

    İsmi henüz belli olmayan proje, on bölümden oluşacak ve Shakespeare eserlerini kadın bakış açısıyla ekrana taşıyacak. Dizinin her bir bölümü farklı bir Shakespeare yapıtını günümüze uyarlarken projenin yaratıcı kadrosunun tamamı kadınlardan oluşacak. Hoodlum şirketinin temsilcisi Tracey Robertson’ın açıklamalarına göre proje, Avustralya’nın önde gelen ve yeni parlayan kadın yeteneklerini bir araya getiriyor.

    Dizinin prodüksiyonu bu yıl içerisinde başlayacak ve Avustralya’da gerçekleşecek. Dizinin yapımını LuckyChap Entertainment’ın yanı sıra Australian Broadcasting Company, Hoodlum ve ABC Studios International üstlenecek.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Robbie’ye Brett Hedblom, Tracey Robertson, Nathan Mayfield, Keli Lee, Sally Riley ve Aran Michael eşlik ediyor.

    Oscar adayı I, Tonya filminin yapımcı şirketi olan LuckyChap yakın zamanda Robbie’nin başrolünde yer aldığı bir diğer yapım olan Terminal’a da imzasını attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top