Hesabım
    Chris Evans Kaptan Amerika'ya Veda mı Ediyor?

    Marvel sinematik evreninin Kaptan Amerika'sı istifa mı ediyor?

    Kaptan Amerika'mız Chris Evans'a veda etme vakti mi geldi? Marvel sinematik evreninin güçlü ve mütevazı kahramanı Kaptan Amerika'nın Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nı takip eden devam halkasının ardından Marvel'ı terk edeceği iddiaları güçleniyor. Karakteri canlandıran Chris Evans'ın verdiği son röportaj, Kaptan Amerika'ya veda edeceğimizin sinyallerini verir nitelikte.

    Geçtiğimiz günlerde New York Times'a konuşan ünlü oyuncu, "Onlar sizi itmeden önce trenden inmek istiyorsunuz" dedi. Sonbaharda planlanan ek çekimlerin, tanıdık süper kahramanımızın görev süresinin sonuna işaret edeceğini düşünen Evans, az çok hayranlarının korkulu rüyasını doğruladı.

    Marvel sinematik evreninin 3. evresinde yer alan Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın 60'tan fazla çizgi roman kahramanını bir araya getireceği biliniyor. Açıklanan bir diğer önemli nokta da, filmi takiben gelecek olan Avengers 4'ün, Marvel sinematik evrenindeki bir kısım kahramanın sonunu getirecek olduğu. Marvel süper kahramanlarını canlandıran kimi oyuncuların kontratları sona erecek ve yeni nesil süper kahramanlar ön safları alacak. Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı, Brie Larson'ın Captain Marvel'ı, Chadwick Boseman'ın Black Panther'ı Marvel'ın 4. evresinde öncelik kazanacak kahramanlar gibi görünüyor.

    Çizgi romanlarda Steve Rogers'ın ardından Bucky Barnes ve Falcon da Kaptan Amerika kalkanını taşıyan isimler olmuştu. Ancak Marvel'ın farklı bir senaryo planlıyor olması da muhtemel. Peki siz kırmızı-beyaz-mavi üniformalı kahramanımıza veda etmeye hazır mısınız?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top