Hesabım
    Game of Thrones’un Final Sezonu Digiturk’te!

    İlk yedi sezon da beIN CONNECT’te yayınlanıyor

    Son yıllara damgasını vuran epi dizi Game of Thrones’un final sezonu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yalnızca Digiturk ekranlarında yayınlanacak. Dizinin merakla beklenen final sezonu 2019 yılında hayranların karşısına çıkacak.

    Dizinin bugüne kadar yayınlanan yedi sezonunun tamamı da Digiturk aracılığıyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İlk yedi sezon Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle beIN CONNECT’te yayınlanıyor. Dizinin tüm sezonları cepten, tabletten, internetten ve televizyondan izlenebiliyor.

    Game of Thrones’un final sezonunun prömiyeri henüz netleşmezken yakın dönemde dizinin yıldızlarından Maisie Williams, dizinin ne zaman geri döneceğine dair bir tahminde bulunmuştu. Dizinin Arya Stark'ı, "Aralık'ta prodüksiyonu bitirip yeni sezonun ilk bölümünü 2019 Nisan’ında yayınlamayı düşünüyoruz. Önümüzdeki sezonda o kadar fazla şey olacak ki diziyi aceleye getirmek istemiyoruz. Son kurguda çok ama çok önemli şeyler olacak. Hayranlarımıza çok şey borçluyuz. Yeni sezonun harika olması ve izleyen herkesi tatmin etmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" demişti.

    Her zamankinden kısa sürecek son sezon altı bölümden oluşacak. Son sezonda yönetmenlik yapacak isimler arasında dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, David Nutter (The Rains of Castamere, The Dance of Dragons) ve Miguel Sapochnik (Hardhome, Battle of the Bastards) bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top