Hesabım
    Amy Adams’ın Yeni Filmi “The True American” Olacak!

    Kumail Nanjiani ve Mark Ruffalo, rol arkadaşlarını bulmuş gibi görünüyor.

    Yönetmen Pablo Larraín’in yeni filmi “The True American” kadrosunu şekillendirmeye başladı. Son gelen haberlere göre, başarılı aktris Amy Adams film için görüşmelere başladı.

    Geçtiğimiz günlerde filmin başrollerinin, “Silicon Valley” dizisinin yıldızı Kumail Nanjiani ve 3 Oscar adayı Mark Ruffalo olacağını öğrenmiştik. Usta yönetmen Pablo Larraín’in yönetmenlik koltuğunda bulunduğu film, kadrosuna Amy Adams’ı katmaya hazırlanıyor. Casting haberiyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat bunun sebebi olarak, güzel oyuncunun rol alacağı “Sharp Objects” dizisinin tanıtımlarıyla meşgul olması gösteriliyor. Aktrisin filme katılmak için elinden geleni yaptığı söyleniyor.

    Kumail Nanjiani ve Mark Ruffalo, Pablo Larraín’in Yeni Filminde Buluşuyor!

    “The True American: Murder and Mercy in Texas” adlı kitaptan uyarlanacak drama filmi, 11 Eylül saldırılarından sonraki günlerde, Müslüman bir göçmenin (Kumail Nanjiani) nefret suçuna maruz kalmasını ve mahkemede saldırganının (Mark Ruffalo) avukatlığını yapmasını anlatıyor.

    İlgi çekici konusuyla merak uyandıran filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce, 2 Oscar ödüllü Kathryn Bigelow bulunuyordu ve başroller olarak da Tom Hardy ve Riz Ahmed düşünülüyordu. Zamanla bu ekip dağıldı fakat Bigelow, Megan Ellison ve Matthew Budman ile birlikte hala filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Kumail Nanjiani ve Mark Ruffalo, Pablo Larraín’in Yeni Filminde Buluşuyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top