Hesabım
    Yeni Street Fighter Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

    Entertainment One tarafından ekrana uyarlanıyor

    Ünlü video oyunu Street Fighter, Entertainment One ve Mark Gordon’ın imzasıyla ekrana taşınıyor. Projede internet serisi Street Fighter: Assassin’s Fist’in arkasındaki ekip de görev alacak.

    Entertainment One tarafından yapılan açıklamaya göre şirket ve Criminal Minds, Designated Survivor ve Grey’s Anatomy’nin yapımcılarından Mark Gordon yeni bir Street Fighter uyarlaması için kolları sıvadı.

    Yeni Street Fighter uyarlaması, Street Fighter II’nun hikayesinden uyarlanıyor; senaryo, dünyaca ünlü bir suç çetesi olan Shadaloo’nun sahibi M. Bison’a karşı savaşan Ryu, Ken, Guile, Chun-Li’nin aksiyon dolu öyküsüne odaklanıyor. Karakterler kendilerini M. Bison’ın, dünyanın en güçlü dövüşçüsünü bulmak üzere başlattığı World Warrior Tournament’ta buluyorlar ve bu yolculuk yeteneklerini ve sadakatlerini sınadıkları bir maceraya dönüşüyor.

    Projeyi geliştiren Gordon, stüdyo adına dizinin yapımcılığını üstleniyor. Prodüksiyon tarafında Gordon’a, diğer Street Fighter uyarlamasının yapımcıları Joey Ansah, Jacqueline Quella ve Mark Wooding eşlik edecek. Dizinin dünya haklarının satışını eOne üstlenecek.

    İlk olarak 1987 yılında oyun severlerle buluşan ve günümüze dek 40 milyonun üzerinde kopya satan Street Fighter, oyun tarihinin en popüler yapımlarından biri.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top