Hesabım
    “Billions”ın Yıldızı David Costabile, “The Dirt” Filminin Kadrosunda!

    Motley Crue müzik grubunu anlatan biyografi filmi, kadrosunu şekillendiriyor.

    “Billions” dizisinin yıldızı David Costabile, Motley Crue müzik grubunu anlatan “The Dirt” filminin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu filmde, grubun menajeri olan Doc McGhee’ye hayat verecek.

    “Bad Grandpa” ve “Jackass” filmleriyle tanıdığımız Jeff Tremaine filmin yönetmenliği üstlenirken, senaryo Rich Wilkes ve Tom Kapinos ikilisinin kaleminden olacak. Filmde Tommy Lee olarak Machine Gun Kelly’i, Nikki Sixx olarak Douglas Booth’u ve Vince Neil olarak Daniel Webber’ı izleyeceğiz. Geri kalan oyuncu kadrosunda ise “Game of Thrones”ta izlediğimiz Iwan Rheon, Tony Cavalero, Joshua Mikel, Leven Rambin ve Rebekah Graf gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcıları Julie Yorn, Erik Olsen ve Allen Kovac.

    2001 tarihli “The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band” isimli otobiyografinden uyarlanacak film, grubun 80’lerdeki yükselişini anlatıyor. Los Angles’ta kurulan ve 1981 yılında “Too Fast for Love” albümüyle müzik dünyasına giriş yapan grup, son konserini 2015 yılbaşında vermişti. Rock ve metal türlerini harmanlayan Motley Crue grubunun albümleri tüm dünyada 100 milyondan fazla sattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top