Hesabım
    Tiffany Haddish “The Lego Movie 2”de Sesiyle Yer Alacak!

    "The Lego Movie 2" filminin seslendirme kadrosuna Tiffany Haddish dahil oldu.

    2014 yapımı “Lego Filmi”nin devam halkasına Tiffany Haddish katıldı. Henüz hangi karaktere ses vereceği açıklanmayan aktris, “The Lego Movie 2”de sesiyle yer alacak.

    469 milyon gişe hasılatı elde eden “Lego Filmi”nin devam filminde, Mike Mitchell yönetmenlik koltuğunu Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinden devralıyor. Filmin senaryosunun ilk taslağını Lord ve Miller ikilisi yazdı, Raphael Bob-Waksberg projeye dahil olarak senaryoyu tekrar yazdı ve nihayetinde Matt Fogel son taslağa imza attı. Tiffany Haddish’in yeni dahil olduğu seslendirme kadrosunda, ilk filmden Chris Pratt, Elizabeth Banks, Channing Tatum ve Will Arnett yer alıyor. Projenin yapımcıları arasında ise ilk filmin yönetmenleri Phil Lord ve Christopher Miller, Dan Lin ve Roy Lee bulunuyor. “The Lego Movie 2”, ülkemizde 8 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    Son yıllarda yıldızı bir hayli parlayan Tiffany Haddish, “Keanu” ve “Girls Trip” gibi filmlerde rol aldı. Yetenekli oyuncunun gelecek projeleri arasında mafya draması “The Kitchen”, Universal’ın komedi filmi “The Temp” ve Tracy Morgan ile başrolleri paylaştığı “The Last O.G.” dizisi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top