Hesabım
    Medya Sanat Merkezi'nde Uygulamalı Eğitimler Başlıyor!

    Medya Sanat Merkezi (MSM), uygulamalı eğitimlere yeniden başlayacak.

    Gençlerin medya ve sanat alanında tecrübe kazanması amacıyla yaklaşık 4 yıl önce kurulan Medya Sanat Merkezi (MSM) medya ve sanat okulları ile öğrencilere 6 haftalık yoğunlaştırılmış bir program sunacak.

    MSM'nin Türkiye'nin güncel, düşünsel, politik, kültürel ve sanatsal enerjisini üretip bir araya getirme zemini ve platformu olmasını amaçladıklarını belirten MSM Başkanı İsmail Halis, "Bu toprağın ruhunu, iklimini teneffüs eden herkese ulaşıp, medya ve sanat gibi, kültür inşasının iki temel yapısı olan alanlarda kalıcı ve kurucu üretimler yapacağız. Bu üretimin temel önceliğinin, nitelikli medyacı ve derinlikli sanatçı kuşağının oluşumuna omuz vermek olduğunu söylemek isterim. Amaçlarımızdan biri, Medya Sanat Merkezi'nin aziz Türkiyemizin, güncel, düşünsel, politik, kültürel ve sanatsal enerjisini üretip bir araya getirme zemini ve platformu olması" dedi.

    Belgesel, dijital medya ve senaryo okullarının önemli bir başlangıç olacağını belirten Halis, Dijital Medya Okulu'nun, Türkiye'de bir ilk olduğunu ve yeni medya platformlarına dair öncü bir çaba olacağını dile getirdi. Dijital medya çalışmalarının gazeteci Ersin Çelik'in koordinasyonunda sürdürüleceğini aktaran Halis, okulun geniş bir kapsamda birçok başlıkta planlandığını sözlerine ekledi.

    Başvurular msmbasvuru@gmail.com adresinden mail yoluyla yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'nın desteklediği Belgesel Okulu, Senaryo Okulu ve Dijital Medya Okulu'nda 7 Nisan'da başlayacak olan eğitimler 13 Mayıs'ta düzenlenecek gala ile sona erecek.

    Kaynak: AA

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top