Hesabım
    Merakla Beklenen "Deadpool 2"den Yeni Görüntüler!

    Marvel'ın düşük çeneli kahramanı, "Deadpool 2" ile geri döndü!

    Merakla beklenen Deadpool 2'den yeni görüntüler geldi. Marvel çizgi roman karakterlerinin en ele avuca sığmazı Deadpool'un yeni beyaz perde macerası, aksiyonun dozunu bir tık daha yükseltirken, seyircilerinin sevdiği mizahına da bol bol yer verecek gibi duruyor. Filmin başrolünü bir kez daha sempatik oyuncu Ryan Reynolds üstleniyor.

    Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

    Filmde Cable karakterini "Old Boy" ve "İhtiyarlara Yer Yok" gibi kült yapımların tanınan ismi Josh Brolin üstlenirken, Deadpool'un yandaşlarından Domino rolünde "Atlanta" ve "Easy"nin yıldızı Zazie Beetz yer alıyor. Cable'ın peşine düştüğü çocuk ise Julian Dennison oluyor. Kadrosunda Jack Kesy, Terry Crews, Eddie Marsan, Shioli Kutsuna, Hayley Sales'ı da bulunduran devam halkasında tanıdık yüzler de geri dönüyor. İlk filmde tanıştığımız, Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin, Deadpool'un en yakın arkadaşı Weasel rolündeki T.J. Miller, Negasonic Teenage Warhead'imiz Brianna Hildebrand, eğlenceli taksicimiz Dopinder rolünde Karan Soni ve sevilen kör ev sahibesi Al rolündeki Leslie Uggams devam halkasında da boy gösteriyor.

    İlk filmin yönetmeni Tim Miller'ın koltuğununu David Leitch'in devraldığı "Deadpool 2", 1 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top