Hesabım
    "The House with a Clock in Its Walls"tan İlk Fragman!

    Çocuklara uygun korku filmi "The House with a Clock in Its Walls"tan ilk fragman yayınlandı.

    Jack Black ve Cate Blanchett çocuklara da uygun bir korku filminde buluşuyor. Fantastik korku filmi The House with a Clock in Its Walls'tan beklenen fragman yayınlandı. Komedinin sevilen yüzü Black ile 2 Oscar adayı sahibi Blanchett'a başrolde genç yetenek Owen Vaccaro eşlik ediyor.

    Kısa süre önce yetim kalan 10 yaşındaki Lewis Barnavelt, gizemli amcasıyla yaşamak için Michigan'a tanışmak zorunda kalır. Ancak amcasının bir büyücü olduğundan haberi yoktur. Bu gerçekle yüzleşmesinin ardından, kendini sihir dünyasının içinde bulur. Kısa sürede kıyametin kopması için uğraşan kötü kalpli büyücü Isaac Izard'ın adını duyan Lewis, Izard'ın kıyamet günü için geri sayımda olan büyülü bir saat yaptığını öğrenir. Saati tamamlayamadan ölen kötü büyücü, saati Lewis ve amcasının yaşadığı eve gizlemiştir. İkili, kıyamet kopmadan ve Izard'ın eşi Selena'dan önce saati bulmak zorundadır...

    John Bellairs'in 1973 yılında yayınlanan aynı isimli çocuk kitabından beyaz perdeye uyarlanan "The House with a Clock in Its Walls"un kadrosunda  "Twin Peaks"in yıldızı Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Sunny Suljic gibi isimler de yer alırken, filmin yönetmen koltuğunda "Clown", "Otel" ve "Ayin" gibi başarılı korku filmleriyle tanınan Eli Roth oturuyor.

    "The House with a Clock in Its Walls"  21 Eylül 2018 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top