Hesabım
    Kahramanlık Hikayesi "Çiçero"dan İlk Fragman!

    Erdal Beşikçioğlu başrollü kahramanlık hikayesi "Çiçero"dan fragman geldi.

    2. Dünya Savaşı casusluk filmi Çiçero'dan beklenen fragman yayınlandı. "Çiçero"nun basın tanıtımı bu sabah Eyüp Park AVM'de gerçekleşti. Başrolüne usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu yerleştiren casusluk filmi, 5,5 milyon seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başaran "Ayla"nın yapımcısı Mustafa Uslu'nun yapımcılığında hayata geçiriliyor.

    2. Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren ve Almanya'nın bozguna uğramasında etkin payı olan casus Çiçero'nun savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını beyaz perdeye yansıtacak olan film, gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Serdar Akar'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda bolca yabancı oyuncu da yer alıyor. 

    Senaryosunu Ali Can Yaraş'ın yazdığı kahramanlık filminin görüntü yönetmenliğini ise Jean Paul Seresin üstleniyor. "Yüzyılın en büyük casusluk hikayesi" olarak yola çıkan "Çiçero" filmi, Almanya'nın pek işlenmeyen T4 programına da değinecek. Almanya'da pek çok çocuk down sendromu, işitme sorunları, zeka geriliği gibi gerekçelerle doğumlarından sonra öldürülmüştü. T4 ismi verilen bu katliam, beyaz perdede oldukça nadir değinilen konulardan biri olarak kalmıştı.

    Dijital Sanatlar Yapımevi imzalı "Çiçero" 5 Ocak 2019'da beyaz perdede olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top