Hesabım
    "You Were Never Really Here" Vizyon Tarihini Aldı!

    "You Were Never Really Here"ın vizyon tarihi belli oldu.

    You Were Never Really Here'ın yerli vizyon tarihi belli oldu. Sayısız ödülün sahibi başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'in başrolünü üstlendiği karanlık gerilim filmi 25 Mayıs tarihinde ülkemizde sinema severlerin karşısına çıkacak.

    2017 Cannes Film Festivali’nin yıldızlarından olan “You Were Never Really Here”, Zürih, Londra ve Sundance gibi pek çok festivalin seçkilerinden yer buldu.Cannes'dan En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu ödülleriyle dönen filmin yönetmen koltuğunu ise BAFTA ödüllü İskoç yönetmen Lynne Ramsay üstleniyor.

    Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe (Joaquin Phoenix), mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklenir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede, kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu kavrayacaktır.

    Oyuncu kadrosunda Ekaterina Samsonov, John Doman, Judith Roberts, Alex Manette ve Alessandro Nivola'nın da yer aldığı “You Were Never Really Here”, Jonathan Ames’in aynı isimli romanından uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top