Hesabım
    Ethan Hawke’lı “First Reformed”tan İlk Poster!

    Ethan Hawke’ın başrolünde yer aldığı filmden ilk poster yayınlandı.

    Geçtiğimiz senenin festival gezgini, drama ve gerilim filmi “First Reformed”un ilk posteri görücüye çıktı. Venedik, Telluride, Toronto ve New York gibi önemli film festivallerinde gösterilen film, ilgi çekici konusu ve yıldız oyuncularıyla merakımızı cezbediyor.

    Film başrollerini, 4 Oscar adayı oyuncu Ethan Hawke ve “Mamma Mia”, “Kötü Kızlar” ve “Sefiller” gibi filmlerde izlediğimiz Amanda Seyfried’e emanet ediyor. Yıldız oyunculara filmde Michael Gaston, Van Hansis, Philip Ettinger, Victoria Hill, Cedric the Entertainer ve Satchel Eden Bell gibi isimler eşlik ediyor. “Kızgın Boğa” ve “Taksi Şoförü” gibi başyapıt filmlerin senaristliğini üstlenen Paul Schrader tarafından yazılan ve yönetilen film, vizyondan önce Amerika’daki birkaç festivale daha uğrayacak.

    Toller (Ethan Hawke) adında eski bir askeri papaz, oğlunun ölümü yüzünden dağılmış durumdadır. Kilisesinin üyelerinden biri de, radikal çevreci kocası intihar etmiş olan Mary’dir (Amanda Seyfried). İkili arkadaş olur ve film ilerledikçe Toller, kilisenin şüpheli işlerini incelemeye başlar. Papaz, kilisesinin etik olmayan şirketlerle suç ortaklığı yaptığına dair bazı sırlar keşfedecektir.

    “First Reformed”, 22 Haziran’da Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top