Hesabım
    Yvonne Strahovski ve Noomi Rapace “Angel of Mine”da Buluşuyor!

    “Angel of Mine”ın oyuncu kadrosuna Yvonne Strahovski dahil oldu.

    Psikolojik gerilim filmi “Angel of Mine”, oyuncu kadrosuna Yvonne Strahovski’yi kattı. Güzel oyuncuya filmde Noomi Rapace eşlik edecek.

    “Angel of Mine”, 2008 yapımı “Mark of an Angel” isimli Fransız filminin yeniden uyarlaması olacak. Orijinal filmde, kızını kaybettikten sonra delirmeye başlayan ve başka bir kadının çocuğunun, kendi çocuğu olduğunu düşünen bir kadının öyküsü anlatılıyordu. Noomi Rapace filmde akli dengesini yitirmeye başlayan kadına hayat verirken, Yvonne Strahovski çocuğu çalmakla suçlanan kadını canlandıracak. Filmin yönetmenliğini, Nicole Kidman’ın başrolünü üstlendiği 2015 yapımı “Strangerland” ile tanıdığımız Kim Farrant üstleniyor. Senaryoda, Luke Davies ve David Regal ikilisinin imzası bulunuyor. Prodüksiyonu önümüzdeki ay başlayacak filmde yapımcılar Brian Etting, Josh Etting ve Su Armstrong. Vizyon tarihi henüz belli değil.

    “Chuck” ve “Dexter” dizileriyle ünlenen Yvonne Strahovski’yi son olarak 2 Altın Küre ödüllü “The Handmaid's Tale” dizisinde izlemiştik. Çok sevilen dizinin ikinci sezonunda da yer alacak aktris, 14 Eylül’de “The Predator” ile beyaz perdeye konuk olacak. BAFTA adayı oyuncu Noomi Rapace ise son olarak Netflix filmleri "What Happened to Monday" ve "Bright"ta karşımıza çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top