Hesabım
    Adam Sandler ve Jennifer Aniston, Netflix Komedisinde Tekrar Buluşuyor!

    İkiliyi, 2011 yapımı “Hayatım Yalan” filminde birlikte izlemiştik.

    2011 yapımı “Hayatım Yalan / Just Go With It” filminde başrolleri paylaşan Adam Sandler ve Jennifer Aniston, Netflix’in yeni komedi filmi “Murder Mystery”de tekrar bir araya geliyor.

    Hakkında henüz fazla bir şey bilmediğimiz komedi filmi “Murder Mystery”de, yönetmenlik koltuğuna Emmy adayı dizi “Workaholics”in yaratıcısı ve bu sene vizyona giren “Game Over, Man!”in yönetmeni Kyle Newacheck geçiyor. Başrollerini Altın Küre adayı oyuncu Adam Sandler ve Altın Küre ödüllü Jennifer Aniston’ın üstleneceği filmde, Avrupa’da tatil yapan yaşlı bir milyarder cinayete kurban gider. New Yorklu bir polis (Sandler) ve eşi de (Aniston) cinayetin baş şüphelileri olur. İkilinin birlikte oynadığı “Hayatım Yalan”, tüm dünyada 215 milyon dolar gişe hasılatı ederek büyük bir başarıya imza atmıştı.

    “Murder Mystery”, Adam Sandler’ın Netflix’teki 6. filmi olma niteliğini taşıyor. “The Ridiculous Six”, “The Do-Over”, “Sandy Wexler” ve “The Meyerowitz Stories (New and Selected)” filmlerinde boy gösteren komedi oyuncusu, önümüzdeki ay “The Week Of” ile tekrar Netflix’te kendisine yer bulacak. Son olarak “The Yellow Birds” filminde izlediğimiz Jennifer Aniston ise bu filmle birlikte ilk defa Netflix’le çalışmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top