Hesabım
    Martin Freeman’lı Zombi Gerilimi “Cargo”dan İlk Fragman!

    Martin Freeman farklı bir zombi hikayesi ile karşımızda.

    Başarılı oyuncu Martin Freeman’ın başrolünü üstlendiği zombi gerilimi “Cargo”nun ilk fragmanı yayınlandı. Prömiyerini geçtiğimiz sene Adelaide Film Festivali’nde gerçekleştiren Avustralya filmi, Londra ve Tribeca film festivallerinde de boy gösterdi.

    Filmin başrolünü “Hobbit” üçlemesi ve “Sherlock” dizisinden tanıdığımız Emmy ve BAFTA ödüllü oyuncu Martin Freeman üstleniyor. Yıldız oyuncuya filmde Anthony Hayes, Susie Porter, Caren Pistorius, Kris McQuade, Natasha Wanganeen, Bruce R. Carter, Simone Landers ve David Gulpilil gibi isimler eşlik ediyor. 2013 yapımı aynı isimli kısa filmden uyarlanan “Cargo”nun yönetmenleri Ben Howling ve Yolanda Ramke. İkili, kısa filmin de yönetmenliğini üstlenmişti.

    Post apokaliptik bir gerilim olan “Cargo”da, çocuğunun hayatını kurtarmaya çalışan bir babanın duygusal hikayesini izliyoruz. Korkunç bir salgın yüzünden eşini kaybettikten sonra, kırsal Avustralya’da çocuğuyla bir başına kalan hastalığa yakalanmış bir baba, henüz daha bebek olan çocuğu için yeni bir yuva aramakta ve onu, 48 saat içinde dönüşeceği yaratıktan korumaya çalışmaktadır.

    “Cargo”, Avustralya 17 Mayıs’ta gösterime girecek. Diğer ülkelerdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top