Hesabım
    Safdie Kardeşler’in Yeni Filmi İçin Adam Sandler'ın Adı Geçiyor!

    “Uncut Gems” filminin başrolü Adam Sandler olabilir.

    Adam Sandler’ın şansı açılmışa benziyor. Daha birkaç gün önce yeni bir Netflix komedisi için Jennifer Aniston ile bir araya geleceği açıklanan isim, Safdie Kardeşler’in yeni filminde rol alabilir.

    Bağımsız sinemanın yükselen isimlerinden olan Josh Safdie ve Benny Safdie, geçtiğimiz sene yönettikleri “Good Time / Soygun”un ardından, fazla vakit kaybetmeden beyaz perdeye dönmeyi planlıyor. Prodüksiyonuna henüz başlanmayan “Uncut Gems” filminin başrolü için Jonah Hill’in adı geçiyordu ancak gelen haberlere göre rol Adam Sandler’ın olabilir. “Yalnız Cennet Bilir / Heaven Knows What” ve “Go Get Some Rosemary” filmlerinde yönetmenlerle birlikte çalışmış olan Ronald Bronstein ve yönetmen ikilisi filmin senaryosunu yazıyor. Projenin yürütücü yapımcılığını ise ünlü yönetmen Martin Scorsese üstleniyor.

    Genelde komedi rolleriyle tanınan Altın Küre ve Emmy adayı oyuncu Adam Sandler, aslında drama rollerinde de layıkıyla kendini gösterebiliyor. Aktör, yakın dönemde rol aldığı “The Meyerowitz Stories (New and Selected)” ve “Men, Women & Children” filmlerinde oyunculuk yeteneğini fazlasıyla göstermişti. 2002 yapımı Paul Thomas Anderson imzalı “Punch-Drunk Love”daki oyunculuğu ise parmak ısırtacak cinstendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top