Hesabım
    Lakeith Stanfield ve Gina Rodriguez Aynı Filmde Buluşuyor!

    Gina Rodriguez'in başrolünde yer aldığı "Someone Great"in kadrosuna Lakeith Stanfield dahil oldu.

    Netflix’in yeni romantik komedi filmi “Someone Great”in kadrosu genişliyor. Gina Rodriguez’in başrolünde yer aldığı filmin kadrosuna Lakeith Stanfield katıldı.

    “Someone Great”, yakın zamanda erkek arkadaşından ayrılan bir kadının (Gina Rodriguez), rüyalarındaki iş için ülkenin diğer ucuna taşınmadan önce iki yakın arkadaşıyla birlikte New York’ta birtakım maceralar yaşamasını anlatıyor. “Pitch Perfect” serisinin Chloe’si Brittany Snow ve “She's Gotta Have It” dizisinin yıldızı DeWanda Wise filmde Rodriguez’in yakın arkadaşlarını oynarken, Lakeith Stanfield’ı eski erkek arkadaş rolünde izleyeceğiz. Sektörde deneyimsiz bir isim olan Jennifer Kaytin Robinson’ın yazdığı ve yönettiği filmin yapımcı kadrosunda Paul Feig, Jessie Henderson, Anthony Bregman, Peter Cron ve başrol Rodriguez yer alıyor.

    Kadroya yeni dahil olan Lakeith Stanfield, Hollywood’un son birkaç yıldır yükselen isimlerinden biri. “Kısa Dönem 12”, “Selma” ve “Kapan” filmlerinde izlediğimiz genç oyuncuyu önümüzdeki aylarda birçok farklı yapımda görme şansına erişeceğiz. Oyuncunun bu yıl boy göstereceği yapımlar arasında, SXSW Film Festivali’nin yıldızı “Sorry to Bother You”, Netflix’in dini draması “Come Sunday” ve Fede Alvarez imzalı “The Girl in the Spider's Web” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top