Hesabım
    Charlie Plummer’lı “Gully” Filmine Amber Heard Desteği!

    Distopik bir Los Angeles’ta geçen “Gully” kadrosunu şekillendiriyor.

    “Dünyanın Bütün Parası” filminin yıldızı Charlie Plummer’ın başrolünü üstlendiği bağımsız drama filmi “Gully”nin kadrosuna Amber Heard dahil oldu. Güzel oyuncu filmde Plummer’ın annesini oynayacak.

    “Gully”, Los Angeles’ın biraz distopik bir versiyonunda geçiyor. Filmde kötü bir çocukluk geçirmiş üç muhalif gencin çıkarcı bir ayaklanma başlatmasını izliyoruz. Filmde yıldız oyunculara, “Gece Gelen” filminin yıldızı Kelvin Harrison Jr., “Gece Bitmeden” filminden tanıdığımız Alice Eve, Jacob Latimore, Jonathan Majors ve Chastity Dotson gibi isimler eşlik ediyor. Müzik klipleri ile tanınan Nabil Elderkin bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Filmin senaryosuna “Karma, Confessions and Holi” filminin senaristi Marcus Guillory imza atıyor. Yapımcı kadrosu ise Tom Butterfield, Alex Georgiou, Brad Feinstein, Ben Pugh ve Corey Smyth’ten oluşuyor.

    Yetenekli oyuncu Amber Heard’ün filmografisinde “Danimarkalı Kız”, “Adderall Diaries”, “Tutku Günlükleri” ve “Striptiz Kulübü 2” gibi yapımlar yer alıyor. Geçtiğimiz yıl “Justice League: Adalet Birliği”nde Mera rolünde izlediğimiz aktris, rolünü Aralık ayında vizyona girecek “Aquaman” filminde tekrar canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top