Hesabım
    "Creed 2"nun Çekimleri Başladı!

    "Creed 2" prodüksiyon aşamasına geçti.

    Merakla beklenen devam halkası Creed 2'nun prodüksiyonu başladı. Genç boksör Adonis'i efsanevi Rocky Balboa'nın ellerine emanet eden devam halkası için çekimler Philadelphia'da start verdi.

    Rocky evreninin ikonik kötü adamı Rus boksör Ivan Drago'nun da serinin hayranlarının karşısına çıkacağı filmde "Creed 2"da genç Adonis, babası Apollo Creed'in ölümüne sebep olan Ivan Drago'nun oğlu Vitor ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma eski ezeli rakipler Rocky ile Drago'yu da yeniden yüz yüze getiriyor. Devam halkasında da başroller değişmiyor. Rocky Balboa'ya bir kez daha Sylvester Stallone'un hayat verdiği devam halkasında, genç boksör Adonis Creed'i ise Michael B. Jordan canlandırıyor.

    Ivan Drago'ya bir kez daha Dolph Lundgren'in canlandırdığı filmde Vitor'u ise Romen boksör Florian “Big Nasty” Munteanu canlandırıyor. Filmin kadrosunda, Adonis'in aşık olduğu Bianca rolünde ise, Thor: Ragnarok ile yıldızı parlayan Tessa Thompson da yer alıyor.

    İlk filmin yönetmen koltuğunu üstlenen Ryan Coogler'ın başka projelerle çakışma yaşaması sebebiyle yönetmenliği bu kez Steven Caple Jr. üstleniyor. Kariyerine kısa filmlerle başlayan, Class dizisinde yönetmen koltuğuna oturan ve son olarak The Land isimli uzun metraj projesine imza atan genç yönetmen Caple Jr. imzalı film, Sylvester Stallone ve "Luke Cage" dizisinin yaratıcısı Cheo Hodari Coker'ın imzasını taşıyan senaryodan beyaz perdeye uyarlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top