Hesabım
    Bilim Kurgu "Paradise Hills"in Kadrosu Genişliyor!

    Yeni isimler "Paradise Hills"in kadrosuna katıldı.

    Çekimleri devam eden bilim kurgu gerilimi Paradise Hills'in kadrosu genişliyor. Çoktan yıldız isimleri bünyesinde toplayan filmin kadrosuna daha da fazla yıldız katıldı. Genç oyuncu Emma Roberts başrollü filmin bünyesine kattığı yeni isimler güzel yıldız Milla Jovovich, Jeremy Irvine, Alfie Allen ve Awkwafina oldu.

    Kadrosunda Eiza Gonzalez ve Danielle Macdonald'ı da bulunduran bilim kurgu gerilim türündeki "Paradise Hills", bir kadının yaşadığı korkunç bir deneyimi temel alıyor.

    Uma'nın hayatı, babasının şirketinin düşmanca devralınmasının ardından tepetaklak olur. Genç kadının babasının intiharının ardından, babasının şirketini alan kötücül milyarder Son Prescott gözünü Uma'ya çevirir. Uma'yla evlenmeye karar veren Prescott, Uma'nın aklının sistematik olarak yıkanması ve "evcil" bir eş olması için onu "Paradise Hills" ismini taşıyan özel bir sanatoryuma gönderir. Artık Uma'nın tek umudu, sanatoryumun zorlu sakinlerinden biri olan Amarna isimli kadın olacaktır...

    Alice Waddington'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan filmin senaryo odası kalabalık. Filmin senaryosunda Brian DeLeeuw, Nacho Vigalondo ve Sofia Cuenca'nın imzası var. Filmin çekimleri şu sıralar İspanya'da devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top