Hesabım
    Netflix'in Zombi Draması "Cargo"dan Yeni Poster Geldi!

    Filmin başrolünü Martin Freeman üstleniyor.

    Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan post apokaliptik zombi draması “Cargo”dan yeni bir poster yayınlandı. Klasik zombi filmlerinin aksine, olayların duygu tarafına ağırlık veren film, prömiyerini geçtiğimiz sene Adelaide Film Festivali’nde gerçekleştirmişti.

    Filmin başrolünü “Hobbit” üçlemesi ve “Sherlock” dizisinden tanıdığımız Emmy ve BAFTA ödüllü usta oyuncu Martin Freeman üstleniyor. Yıldız oyuncuya filmde “Gallipoli” dizisinden Anthony Hayes, “Sakin Batı” filminin yıldızı Caren Pistorius, Susie Porter, Kris McQuade, Natasha Wanganeen, Bruce R. Carter, Simone Landers ve David Gulpilil gibi isimler eşlik ediyor. 2013 yapımı aynı isimli kısa filmden uyarlanan “Cargo”nun yönetmenleri Ben Howling ve Yolanda Ramke. İkili, kısa filmin de yönetmenliğini üstlenmişti.

    Post apokaliptik bir drama olan “Cargo”da, çocuğunun hayatını kurtarmaya çalışan bir babanın duygusal hikayesini izliyoruz. Korkunç bir salgın yüzünden eşini kaybettikten sonra, kırsal Avustralya’da çocuğuyla bir başına kalan hastalığa yakalanmış bir baba, henüz daha bebek olan çocuğu için yeni bir yuva aramakta ve onu, 48 saat içinde dönüşeceği yaratıktan korumaya çalışmaktadır.

    “Cargo”, 18 Mayıs’ta Netlix’te yayına girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top