Hesabım
    Cannes Film Festivali’nin Açılış Filmi “Everybody Knows” Olacak!

    Filmin başrollerini Javier Bardem ve Penelope Cruz paylaşıyor.

    Önümüzdeki ay düzenlecek 71. Cannes Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu. 2 Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin yeni filmi “Everybody Knows” festivali açan film olacak. Variety’nin bildirdiği haberin resmi olarak önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

    Psikolojik gerilim filmi “Everybody Knows”un oyuncu kadrosunda; “Vicky Cristina Barcelona” ile Oscar kazanan Penélope Cruz, “No Country for Old Men”in Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem, 2014 yapımı “Asabiyim Ben” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara Lennie, Carla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini auteur yönetmen Asghar Farhadi üstleniyor. Usta yönetmen daha önce Cannes’ın açılışını yapmasa da, “Satıcı” (2016) ve “Geçmiş” (2013) filmleriyle festivalde yarışmıştı. Filmin yapımcı kadrosunda, yönetmenle daha önce iki kere çalışmış olan Alexandre Mallet-Guy ve Alvaro Longoria bulunuyor.

    “Everybody Knows”, 2004 yapımı Pedro Almodovar imzalı “Kötü Eğitim”den bu yana, Cannes Film Festivali’nin açılışını yapan ikinci İspanyolca film olacak. Yıllardır, İngilizce veya Fransızca olmayan bir film de festivalin açılışını yapmıyordu. Cannes Film Festivali, 8-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top