Hesabım
    HBO’nun “Fahrenheit 451” Uyarlamasından İlk Uzun Fragman Geldi!

    Televizyon filmi 19 Mayıs’ta prömiyer yapıyor.

    HBO imzalı yeni “Fahrenheit 451” uyarlamasından ilk uzun fragman paylaşıldı. Prömiyerini önümüzdeki ay yapacak filmin arkasında çok kaliteli bir ekip yer alıyor.

    Merakla beklenen distopya filminin yönetmenliğini “Hoşçakal Solo”, “Ailem İçin” ve “99 Homes” filmleriyle tanıdığımız ödüllü yönetmen Ramin Bahrani üstleniyor. Başrollerine, 2 Oscar adayı Michael Shannon ve “Black Panther”ın yıldızı Michael B. Jordan’ı koyan film, son yılların yükselen aktrisi Sofia Boutella, Keir Dullea, Chris Gleason, Martin Donovan, Lilly Singh, Grace Lynn Kung, Joe Pingue ve Sean Jones gibi isimlere de evsahipliği yapıyor.

    Distopya edebiyatının en önemli eserlerinden biri sayılan “Fahrenheit 451”, tarihin menfaatler ışığında yeniden yazıldığı, medyanın uyuşturucu görevi gördüğü ve itfaiyecilerin yakalanan kitapları yaktığı bir gelecekte geçiyor. Montag ve Beatty isimli iki itfaiyecinin karşıya karşıya geldiği hikayede, Michael B. Jordan akıl hocasıyla karşı karşıya gelen ve insanlığını yeniden kazanmaya çalışan itfaiyeci Montag karakterini canlandırırken, başarılı oyuncu Michael Shannon da itfaiye şefi ve akıl hocası Beatty olacak. Güzel oyuncu Sofia Boutella ise ikili arasında kalan muhbir Clarisse olarak karşımıza çıkacak.

    “Fahrenheit 451”, 19 Mayıs’ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top