Hesabım
    Tom Hanks’li “Greyhound” ve Yeni “Garez” Uyarlaması Vizyon Tarihlerini Aldı!

    2019 yılı vizyon takvimine iki yeni film eklendi.

    2 Oscar ödüllü usta oyuncu Tom Hanks’in başrolünü, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği “Greyhound” ve “Garez” serisinin yeniden çekimi olan “The Grudge” vizyon tarihlerine kavuştu. 2. Dünya Savaşı draması “Greyhound”, 5 Nisan 2019’da, yeni “Garez” uyarlaması ise 16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

    C.S. Forester’ın “The Good Shepherd” adlı romanından uyarlanan, 40 milyon dolar bütçeli savaş draması “Greyhound”da başrol Tom Hanks’e, Oscar adayı Elisabeth Shue, “Savaştan Sonra” filminin yıldızı Rob Morgan, yakın zamanda “Taboo” dizisinde izlediğimiz Stephen Graham, Manuel Garcia-Rulfo, Lee Norris, Karl Glusman ve Tom Brittney eşlik ediyor. “Büyük Sır / Get Low” filmiyle tanıdığımız Aaron Schneider’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Alman denizaltılardan kaçarak Kuzey Atlantik’i geçmeye çalışan Amerikan destroyer savaş gemisi ‘Greyhound’un kaptanı Ernest Krause’nin hikayesi anlatılacak.

    2004, 2006 ve 2009 yıllarında vizyona giren “Garez” filmlerinin yeniden çekimi olan “The Grudge”, değişim öğrencisi olarak Tokyo'ya giden ve eğitimi gereği sosyal hizmetlerde hastalara bakan Karen Davis'in kaldığı evde intikam peşindeki bir ruhla karşı karşıya kalışını konu alacak. 2016 yapımı “The Eyes of My Mother” filminin yönetmeni Nicolas Pesce imzalı filmde Andrea Riseborough, John Cho, Demián Bichir ve Lin Shaye gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top