Hesabım
    Yeni “Terminator” Filmi Dört Ay Ertelendi!

    Serinin hayranları için kötü bir haberimiz var.

    Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu serilerinden biri olarak görülen “Terminator”ün yeni devam halkasından kötü haberler var. 26 Temmuz 2019’da vizyona girmesi beklenen film, beklenen tarihten yaklaşık dört ay sonraya, 22 Kasım 2019’a ertelendi. Bu ertelemenin sebebi olarak, serinin başrolü Arnold Schwarzenegger’in geçtiğimiz hafta açık kalp ameliyatı geçirmesi gösterilse de, yapım şirketi Paramount, bu kararın çok daha önceden verildiğini açıkladı.

    Henüz resmi ismi bilinmeyen “Terminator 6”nın yönetmenlik koltuğunda, 2016 yılında vizyona giren “Deadpool” ile tanıdığımız Tim Miller oturuyor. Serinin başrolleri Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’a filmde, “Marslı”, “Always Shine” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerde yer alan güzel aktris Mackenzie Davis eşlik ediyor. Hikaye detayları henüz açıklanmayan film, “Terminatör 2: Mahşer Günü”nün devamı niteliğinde olacak.

    Son olarak “Terminator 6”nın gişede rekabet edeceği filmlere bir göz atalım. 22 Kasım 2019 tarihi için şimdilik açıklanmış tek bir film bulunuyor. O tarihte, Fox ve Marvel işbirliği olan ve henüz ismi açıklanmayan bir film vizyona girecek. Aynı ay içinde, “Frozen 2” ve “Bond 25”in de gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top