Hesabım
    Sundance Yıldızı Korku "Hereditary"den Ürkütücü Poster!

    Sundance'ten övgüler alan korku filmi "Hereditary"den poster yayınlandı.

    Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali'nde beğeniyle karşılanan korku filmi Hereditary'den yeni poster yayınlandı. Aile bağlarının kırılgan yapısını doğa üstü bir kabus ile harmanlayarak seyircilere sunan ve tekinsiz havası ile estetik bir distopya yaratan "Hereditary", ailemizden aldığımız korkunç mirasların altını çiziyor.

    Anaerkil bir cehennem yaratan "Hereditary"nin başrollerini Toni ColletteAlex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd ve Gabriel Byrne üstleniyor.

    Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi görünen bu korkunç kaderden kurtulmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalır. Ailevi bir trajediyi uğursuz ve derinden sarsıcı bir şeye dönüştüren olaylar, kalan paramparça mirasın gölgesini taşımaktadır...

    Amerikalı senarist ve yönetmen Ari Aster'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan "Hereditary" 8 Haziran'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top