Hesabım
    The Rock'lı "Fighting With My Family"e İlk Bakış!

    Güreş-aile komedisi "Fighting With My Family"den ilk klip geldi.

    Güreş ve komediyi harmanlayan Fighting With My Family'den ilk klip geldi. Hollywood'un sert adamı Dwayne Johnson, nam-ı diğer The Rock'ı Amrikan güreşi zamanlarına geri döndüren güreş komedisi, gerçek bir WWE yıldızı olan Paige ve Kanal 4 İngiliz belgeseline konu olan profesyonel güreşçi ailesini temel alıyor. Gelen klipte Paige ve erkek kardeşi, Amerikan güreşi seçmelerine gittiklerinde The Rock'a rastlıyor ve ondan moral konuşması alıyorlar.

    Yönetmenliğini ve senaryosunu İngiliz yönetmen Stephen Merchant'ın üstlendiği film, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan Ricky, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günü birinde kardeşler Paige ve Zak WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiği ve bütün sorunlarının çözüleceği düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlıyor...

    Yapında Paige'i yükselen yıldız Florence Pugh canlandırırken, Jack Lowden da Paige'in erkek kardeşi Zak'e hayat veriyor. Lena Headey ve Nick Frost ise Paige ve Zak'in anne babası Julia ve Ricky Knight'a hayat veriyor. Film 14 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top