Hesabım
    Daniel Craig'in Sıradaki Filmi "Bond 25"!

    James Bond serisinin 25. devam halkası için çarklar dönmeye başladı.

    Daniel Craig bir kez daha ikonik İngiliz ajanı olmaya hazır! Uzun bir süredir sürünceme ile geçen süreç sona erdi ve ünlü oyuncu sıradaki projesinin 25. James Bond devam halkası olduğunu doğruladı. 2006 yapımı Casino Royale ile 007 James Bond macerasına başlayan oyuncu, serinin 25. devam halkası için hazırlıklara başlıyor.

    Geçtiğimiz günlerde 2014 Aston Martin'ini açık artırmada satan oyuncu, Associated Press'in sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, sıradaki setinin Bond devam halkası mı olacağı sorusuna olumlu yanıt verdi. Danny Boyle'ın projede hangi görevi üstleneceği konusunda ise yorum yapmaktan kaçındı.

    Ünlü İngiliz ajanının beyaz perde temsilcileri arasında en sevilenlerden biri olmayı başaran oyuncu, serinin devam halkaları "Quantum of Solace", "Skyfall" ve son olarak "Spectre"da da boy göstermişti. Serinin 19. filmi olan "Dünya Yetmez"den itibaren bütün devam halkalarında senaryoyu üstlenmiş olan Neal Purvis ve Robert Wade'in bir kez daha senaryoyu üstleneceği tahmin edilen 25. James Bond filminde "Milyoner", "Sunshine" gibi unutulmaz filmlere imza atmış olan Oscar ödüllü Danny Boyle'ın yönetmen koltuğuna oturacağı ön görülüyor. Gelen haberlere göre Boyle ile "Trainspotting"te birlikte çalışan John Hodge, film için ayrı bir senaryo yazıyor. Şayet Hodge'ın senaryosu yapım şirketi tarafından beğenilirse, Boyle bu senaryo üzerinden yönetmen koltuğunu üstlenebilir.

    25. James Bond filminin 2019'da vizyonda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top