Hesabım
    John Krasinski'den Bilim Kurgu Filmi Geliyor!

    "Sessiz Bir Yer"in ardından John Krasinski yönetmen koltuğuna geri dönüyor.

    John Krasinski hız kesmeden film üretmeye devam ediyor. Şu ana kadarki yönetmenlik denemeleri arasında en büyük başarıyı kazanan ve eleştirmenlerden bolca alkış toplayan Sessiz Bir Yer yarın sinemalarımızda dönmeye başlayacakken, Krasinski'den yeni film müjdesi geldi. "Sessiz Bir Yer"de gerilim ile korkuyu bir aile hikayesi ile harmanlayan Krasinski, bu kez da bilim kurguya eğilecek.

    Krasinski'nin yeni projesi, Cecil Castellucci imzalı kısa öykü We Have Always Lived On Mars'tan beyaz perdeye uyarlanacak. Life On Mars adını taşıyacak olan bilim kurgu filmi, "Sessiz Bir Yer" ile ortak bir ilerleme süreci işliyor. Krasinski'nin öyküyü keşfetmesi üzerine "Sessiz Bir Yer"in yapımcılar Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller'a götürmesi, filmin çekim sürecinin başlamasını sağladı. "Sessiz Bir Yer"in yapım şirketi Paramount, bu projesinde de Krasinski ile çalışmaya sıcak bakıyor.

    Gelen kulis dedikodularına göre Krasinski filmde rol almayı düşünmüyor. Filmin senaryosunu kendisinin mi yazacağı yoksa bir senaristle mi çalışacağı da henüz belirsizliğini koruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top