Hesabım
    Animasyon Festivali "Animist" İçin Geri Sayım!

    Animasyon festivali "Animist" 19 Nisan'da başlıyor!

    Bahçeşehir Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümünün düzenlediği animasyon festivali Animist geliyor. İlk yılını kutlayacak olan taze festival, eğitim kurumları ve sektörü, animasyonla ilgilenenleri ve çocukları animasyon özelinde besleyecek, ufuklarını açacak, birbirleriyle buluşturacak, ilham verecek, hareket alanı sağlayacak, görünür kılacak bir platform olma hedefini taşıyor.

    19-24 Nisan’da BAU Galata, Güney Kampüs ve BAU IDEA’da seyircilerle buluşacak olan festivalde birçok animasyon yapım yer alıyor. "Loving Vincent", "Pervane", "Your Name" gibi birbirinden başarılı animasyonlara ek olarak bolca etkinlik de festivalde katılımcılarını bekliyor. 

    Oscar adayı animasyon film "Loving Vincent"ın baş animatörlerinden Anna Kluza; animasyon VR ve dijital oyun için hikaye yazımında uzmanlaşmış Craig Caldwell; Türkiye’nin ilk tasarım merkezi olan ve animasyona değer katan post prodüksiyon merkezi 1000Volt; VFX’in ustalarından Burak Balkan ve Arman Şernaz; Lisans, Dublaj konularının ve "Animasyon alanında dünya markası çıkarır mıyız" sorusunun yanıtını arayan paneller seyircilerin katılabileceği etkinlikler arasında yer alıyor.  Çizim, 3D ve 2D karakter yaratımı ve animasyon atölyeleri; Çocuklar için VR nedir etkinliği ve aileler için Animasyonun Hedef Kitlesi Çocuk Olunca paneli, ustalarla portfolyo inceleme ve İstanbul animasyon sektörü öncülerine gezi de festival programını zenginleştiriyor.

    Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğin programı ise şöyle; (sağ tıklayıp yeni sekmede açarak büyütebilirsiniz)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top