Hesabım
    "Anadolu Yok" İstanbul Film Festivali Kısa Film Ulusal Yarışması’nda!

    Kısa filmin gösterimi 15 Nisan Pazar günü yapılacak..

    Ödüllü reklam filmleri ve büyük prodüksiyonlu klipleriyle bilinen Ferit Katipoğlu’nun dördüncü kısa filmi Anadolu Yok, Williamsburg Independent Film Festivali ve Akbank Kısa Film Festivali sonrasında, 37. İstanbul Film Festivali Kısa Film Ulusal Yarışması’nda gösteriliyor.

    Ferit Katipoğlu’nun yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Cem Karapolat’la birlikte kaleme aldığı film, ana kahramanı Sercan’ın, bir arkadaş yemeğinde Adıyamanlı klarnet virtüözü Yakup ile tanıştıktan sonra, bütün masaca övülen, daha önceden gitmediği, adını bile duymadığı Anadolu’daki bir kebapçıya olan merakıyla yollara düşmesini anlatıyor. Sercan’ın bu yolculukta kebapçı ve arkadaşları hakkında yalanlarla yüzleşmesi ve bildikleriyle ne yapacağının ikilemi hikayenin ana katmanını oluşturuyor.

    Anadolu Yok, 15 Nisan Pazar günü saat 13:30’da, 37. İstanbul Film Festivali Kısa Film Ulusal Yarışması kapsamında Pera Müzesi’nde gösterilecek. Filmin Soho House’ta gerçekleşen ilk gösteriminde elden ele dolaşan tüm sayfaları boş, bomboş bir ‘Bestselling Guide to Peru’ kitabı zaten filme dair irice bir sürpriz bozan niteliğindeydi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top