Hesabım
    Jim Carrey’li Polisiye Filmi “Dark Crimes”tan İlk Fragman Geldi!

    Jim Carrey beyaz perdeye geri dönüyor.

    Uzun süredir beyaz perdeden uzak kalan 2 Altın Küre ödüllü başarılı aktör Jim Carrey’nin geri dönüş filmi “Dark Crimes”tan ilk fragman ve poster yayınlandı. Polisiye ve gerilim türlerini başarılı bir şekilde harmanlayan film, prömiyerini 2016 yılında Varşova Film Festivali’nde gerçekleştirmişti.

    Daha çok komedi rolleriyle tanınan Jim Carrey’nin başrolünü üstlendiği filmde, “Into the Badlands” dizisinde izlediğimiz Marton Csokas, Lars von Trier filmleriyle tanınan Charlotte Gainsbourg, Kati Outinen, Vlad Ivanov, Agata Kulesza, Anna Polony, Robert Wieckiewicz ve Piotr Glowacki gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunu ise ödüllü Yunan yönetmen Alexandros Avranas sahipleniyor.

    New Yorker gazetesinin 2008 tarihli ve David Grann imzalı bir köşe yazısını temel alan “Dark Crimes”, bir cinayet soruşturmasının etrafında dönüyor. Katledilen bir iş adamı dedektiflerin devreye girmesine sebebiyet verir. Amaç katili yakalamaktır. Ancak araştırma derinleştikçe, cinayet yönteminin ve geride kalan ipuçlarının bir yazarın romanında yazdığı cinayetle tedirgin edici benzerlikler taşıdığı ortaya çıkacaktır.

    “Dark Crimes”, 11 Mayıs’ta Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top