Hesabım
    "Son Oyun" 20 Nisan’da Vizyonda!

    "Son Oyun" için geri sayım...

    Türkiye-Belçika ortak yapımı Son Oyun için geri sayım başladı. Sinan Tabanlı ve İlhan Akgül’ün yönettiği gerilim filmi, pişmanlık duygularıyla boğuşan yaşlı bir gangsterin vicdan borcunu ödemek için genç bir tetikçiyle birlikte suç dünyasından bazı insanları tek tek infaz etmesini anlatıyor.

    Ali Sürmeli, Recep Yağızoğlu, İlhan Akgül, Deniz Oral, Hilal Sönmez, Begir Memeti, Memet Işık, Enver Ağım, Richard De Maare, Taner Yıldız, Truus de Boer, Deniz Önel ve Memet Uzun gibi oyuncuların rol aldığı film, yönetmen ikilisinin ilk uzun metraj denemesi. 

    Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir. Meftun, günahlarından arınmak, vicdanını rahatlatmak için topluma zarar veren bazı kişileri ve suç örgütlerini temizlemeye karar verir. Planını uygulamak için Türkiye’den Çerkez isimli bir tetikçi getirir. Çerkez ile birlikte belirledikleri isimlere suikast düzenleyen Meftun, Belçika-Türk yeraltı dünyasına ait gizemleri ifşa eder. Vicdanını rahatlatmak için yaptığı plan Meftun’un psikolojisini daha da bozar. Meftun ve Çerkez intikam uğruna çıktıkları bu yolda suç dünyasının bataklığına doğru sürüklenir...

    "Son Oyun" 20 Nisan’da vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top