Hesabım
    “Avengers: Infinity War”un Yan Kötüsünü Carrie Coon Canlandırıyor!

    Emmy adayı oyuncu Carrie Coon filmin yan kötülerinden birine hayat veriyor.

    Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yeni filmi “Avengers: Infinity War”dan yeni bir casting haberi var. “Fargo” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen aktris Carrie Coon’un filmde Proxima Midnight karakterini canlandırdığı açıklandı. Filmin asıl kötüsü Thanos’un yardımcılarından biri olan Proxima Midnight, Black Order isimli grubunun en ölümcül üyesi olarak görülüyor. Filmin vizyon tarihine yaklaşık 10 gün kalmışken gelen bu haber, elbette ki yeni bir oyuncu seçiminden ziyade karakteri kimin oynadığının duyurulmasından ibaret.

    “Fargo” dizisindeki performansıyla Emmy Ödülü’ne aday gösterilen oyuncuyu, “The Leftovers” dizisi ve Steven Spielberg'ün geçtiğimiz sene vizyona giren filmi “The Post”tan tanıyoruz. Güzel oyuncu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, karaktere sesiyle can verdiğini ve rolün hareket yakalama (mo-cap) kısmını hamile haliyle gerçekleştirdiğini söyledi.

    Russo Kardeşler’in imzasını taşıyacak Marvel filmi, şimdiye kadar izlediğimiz bütün süper kahramanları bir araya getiriyor. Oscar adayı oyuncu Josh Brolin’in galaksiler öteden gelen kötü adam Thanos’u canlandırdığı filmde, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Tessa Thompson, Scarlett Johansson, Tom Holland, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Sebastian Stan, Chris Evans, Dave Bautista, Paul Rudd, Chadwick Boseman ve Paul Bettany gibi yıldızlar yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top