Hesabım
    "Cici Babam"dan Renkli Gala!

    Yerli komedi "Cici Babam"ın galası gerçekleşti.

    Bol yıldızlı komedi Cici Babam'ın galası dün akşam yıldızların katılımıyla gerçekleşti. Filmin bol yıldızlı ekibi galayı şenlendirirken, oyuncu arkadaşları da onları yalnız bırakmadı.

    Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?...

    2013'te başlayan ve 4 yıldır hala devam eden "Güldür Güldür" ekibinin sevilen yüzlerini kadrosunda toplayan yerli komedi, aşka ve aile ilişkilerine dair eğlenceli bir portre çiziyor. Mahir İpek, Derya Alabora, Onur Buldu, Onur Atilla, Yasemin Conka, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu başta olmak üzere Alper Kul, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Kuvvet Yurdakul ve Ayhan Sicimoğlu ile yıldızlı bir kadroyu toplayan yerli komedi filminin senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak ve Mahmut Özbey üstlenirken, filmin yönetmen koltuğunda ise Meltem Bozoflu oturuyor. Kahkahası bol "Cici Babam" 20 Nisan’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top