Hesabım
    Bol Yıldızlı "Hotel Artemis"ten Fragman Geldi!

    "Hotel Artemis"te işler karışıyor!

    Yıldızlı kadrosuyla göz dolduran Hotel Artemis'ten ilk fragman geldi. Başrollerine Oscar ödüllü Jodie Foster, yeni nesil Mumya'mız Sofia Boutella ve Galaksinin Koruyucuları'nın vazgeçilmez üyesi Drax olarak akıllara kazınan Dave Bautista'yı yerleştiren filmde yeni nesil Star Trek'in Spock'ı ve American Horror Story'nin vazgeçilmez oyuncusu Zachary Quinto, Altın Küre adaylığı bulunan sevilen oyuncu Sterling K. Brown, Oscar adayı usta oyuncu Jeff Goldblum ve Charlie Day de yer alıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan Drew Pearce otururken, filmin senaryosu da Iron Man 3 ve Görevimiz Tehlike 5'in senaristliğini üstlenmiş olan yönetmenin elinden çıkma.

    Hotel Artemis, isyanlarla bölünmüş bir yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu gerilimi. Bir hemşire gündüzleri yasal mesleğiyle ilgilenirken, aynı zamanda Los Angeles’ın en azılı suçluları için de gizli bir hastaneyi yönetmektedir. Ancak günün birinde işler karışır. Zira hastaneye gelen hastalardan birinin amacı hastalardan bir diğerini öldürmektir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top