Hesabım
    Natalie Dormer "In Darkness"ta Tehdit Altında!

    Natalie Dormer'lı "In Darkness"tan fragman geldi.

    Yepyeni gerilim filmi In Darkness'tan fragman yayınlandı. Başrolüne Game of Thrones'un yıldızı Natalie Dormer'ı yerleştiren gerilim filmi, seyircilerini karanlık bir yolculuğa çıkarıyor.

    Sofia görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dünyasına doğru karanlık bir yola götürür. Veronique'in babası Milos Radic, Londra'da siyasi koruma altında yaşayan ve Bosna Savaşı sırasında soykırım eylemleri yapmakla suçlanan bir Sırp işadamı ve savaş suçlusudur. Radic ile iletişime geçerek başladığı cevap arama yolculuğu, Sofia'yı yolsuzluğun, şiddetin ve şantajın gölgelerle dolu yeraltı dünyasına sürükler...

    Kadrosunda Emily Ratajkowski, Jan Bijvoet, Ed Skrein ve Joely Richardson gibi isimleri de bulunduran gerilim filminin yönetmen koltuğunda ise Dormer'ın nişanlısı Anthony Byrne oturuyor. Filmin senaryosunda da ikilinin imzası var. "In Darkness" 25 Mayıs'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top