Hesabım
    David Tennant’lı "Bad Samaritan"dan İlk Klip!

    David Tennant'lı korku-gerilim "Bad Samaritan"ın ilk klibi yayınlandı.

    Robert Sheehan ve David Tennant'ı karşı karşıya getiren korku-gerilim filmi Bad Samaritan'dan ilk klip yayınlandı. Gelen klipte hikayenin dönüm noktasına şahit oluyoruz. 10. Doktor’umuz David Tennant'ı “Jessica Jones” dizisindeki kötü adam rolünün ardından bir kez daha karanllık tarafta göreceğimiz filmde Robert Sheehan ise hayatı için mücadele eden taraf olacak.

    Sean Falco isimli bir vale, zengin müşterilerin evlerini soymak için zekice bir sahtekarlık geliştirir. Ancak işler, yanlış müşteriye çattığında kötüye gitmeye başlar. Sean, soymak için gittiği evde esir tutulan bir kadına rastlar. Hapse girmekten korktuğu için kadını orada bırakır ve polise haber verir. Ancak polis adamın evini aradığında kadına dair hiçbir ize rastlamaz. Şimdi ise Sean, kendisinden intikam almak isteyen müşteriden kaçmalı ve adamın evinde esir kalan kadını kurtarmalıdır...

    Geçtiğimiz sene vizyona giren “Geostorm” ile yönetmenliğe adım atan Dean Devlin filmin yönetmenliğini üstlenirken, senaryo “Hep Seni Aradım / Wicker Park” ile tanınan Brandon Boyce’a ait. Filmin kadrosunda Carlito Olivero, Kerry Condon, Lisa Brenner, Hannah Barefoot ve Jacqueline Byers gibi isimler bulunuyor. “Bad Samaritan”, Amerika’da 4 Mayıs’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top