Hesabım
    "Maleficent 2"ya Deadpool Desteği!

    "Malefiz"in devam halkasının kötü adamı bulundu.

    Angelina Jolie'li Malefiz'in devam halkasına Deadpool desteği geldi. Başrolünü bir kez daha güzel yıldız Jolie'nin üstleneceği devam halkasında kötü adam rolünü ise Deadpool'un Ajax'i Ed Skrein boy gösterecek. 35 yaşındaki oyuncunun hangi kurgusal karakter olarak rol alacağı henüz belirsizliğini koruyor.

    Klasikleşen "Uyuyan Güzel" masalını bu kez "kötü adamın" tarafından anlatan "Malefiz", 2014 yılında büyük başarı kazanmıştı. Filme adını veren kötü cadı Malefiz'i canlandıran Jolie'ye kadroda 'Uyuyan Güzel' Aurora rolünde, neslinin en yetenekli oyuncularından biri olarak görülen Elle Fanning eşlik etmişti.

    Fanning'in geri döneceğinin kesinleştiği devam halkasında, 8 yıllık kariyerine 22 proje sığdırmayı başaran genç oyuncu Brenton Thwaites'in prens Phillip olarak kadroya geri dönüp dönmeyeceği ise bilinmiyor. Karayip Korsanları serisinin 5. devam halkası Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'nın yönetmen koltuğunu üstlenen Joachim R∅nning'in kamera arkasına geçeceği devam halkasında senaryo ise ilk filmin senaristi Linda Woolverton'ın imzasını taşıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    Maleficent 2'nun çekimlerinin bu ay Londra'da start vermesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top