Hesabım
    Saoirse Ronan ve Margot Robbie’li “Mary, Queen of Scots” Ertelendi!

    Yıldız kadrolu filmden beş haftalık bir erteleme haberi var.

    Kadrosunda birçok ödüllü oyuncuyu barındıran kraliyet draması “Mary, Queen of Scots” beş hafta kadar ertelendi. 2 Kasım’da gösterime girmesi beklenen film, artık 7 Aralık’ta vizyonda olacak.

    İki genç kuzenin kişisel sebepleriyle ortaya çıkan ve tarihin akışını değiştirecek kadar büyüyen rekabetlerini beyaz perdeye yansıtan "Mary Queen of Scots"ın kadrosunda geçtiğimiz sene “Uğur Böceği” ile Oscar’a aday gösterilen Saoirse Ronan, yine Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, “Billy Lynn's Long Halftime Walk”tan tanıdığımız yükselen yıldız Joe Alwyn, Jack Lowden, Martin Compston, Brendan Coyle, David Tennant ve Guy Pearce yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise İngiliz tiyatro ve film yönetmeni Josie Rourke oturuyor.

    16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart (Saoirse Ronan), 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere, etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in (Margot Robbie) yönetimi altındadır. İki genç kraliçe erkek egemen bir dünyada hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top