Hesabım
    "Beast"te Neyi Serbest Bıraktığınıza Dikkat Edin!

    Festival yıldızı "Beast"ten poster yayınlandı.

    Festivallerden yüksek notlar alan karanlık peri masalı Beast'ten poster var. İlk gösterimini yaptığı Toronto Uluslararası Film Festivali de dahil olmak üzere Londra Film Festivali, Torino Film Festivali ve Sundance'ten beğeni toplayan "Beast", Grimm kardeşler temasını koyu ve çarpıcı bir dramla birleştiriyor.

    Yönetmen koltuğuyla birlikte senaryoyu da Michael Pearce'ın üstlendiği "Beast"in başrollerini ise Jessie Buckley ve Johnny Flynn üstleniyor.

    27 yaşında genç bir kadın olan Moll, hala ailesi ile birlikte küçük bir adada yaşıyor olmaktan çok sıkılmıştır. Ailesinin baskıcı tavırlarından artık iyice usanan Moll, onlardan kurtulmanın hayalini kurar. Özgür ruhlu biri olan Pascal ile tanıştığında Moll için yepyeni bir dünyanın kapıları açılır. Pascal ile birlikte ilk defa yaşadığını hisseden genç kadın artık gözünü karartır ve ailesinin yanından ayrılır. Sevdiği adamın yanına taşınan Moll, onunla birlikte yeni bir hayata başlar. Fakat Pascal bir dizi cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklandığında her şey bambaşka bir hal alır...

    Filmin kadrosunda Geraldine James, Charley Palmer Rothwell, Hattie Gotobed, Shannon Tarbet ve Trystan Gravelle de bulunuyor. "Beast" 11 Mayıs'ta Amerika'da vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top