Hesabım
    “After the Wedding”in Yeniden Çevrimine Michelle Williams Dahil Oldu!

    Filmin kadrosunda ayrıca Julianne Moore ve Diane Kruger da yer alıyor.

    2006 yapımı Danimarka filmi “After the Wedding”in yeniden çevrimi oyuncu kadrosuna yıldız bir ismi kattı. Dört Oscar adayı aktris Michelle Williams filmin kadrosuna dahil oldu.

    Bu sene Berlin Film Festivali’nde duyurulan “After the Wedding”e dair elimizde henüz fazla bir bilgi bulunmuyor. Oyuncu kadrosunda şimdilik Oscar ödüllü Julianne Moore ve geçen sene Cannes’da ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Diane Kruger’ın yer aldığını biliyoruz. Yönetmenliğini “Californication” ve “Mozart in the Jungle” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Bart Freundlich’in üstlendiği filmin prodüksiyonu önümüzdeki ay başlayacak.

    Vesayeti altındaki çocukların bakımını sürdürebilmek ve yetimhaneyi ayakta tutabilmek için paraya ihtiyacı olan bir yetimhane müdürü (Diane Kruger), mükemmel bağışçıyı bulmuştur. Bu bağışçı, başarılı bir medya şirketinin multi milyoner kurucusudur (Julianne Moore). Fakat müdür parayı alabilmek için New York’a seyahat etmeli ve servetin arkasındaki kadınla tanışmalıdır. Michelle Williams filmde yetimhanenin sahibini oynayacak. 2006 yapımı Danimarka filminin başrolünde Mads Mikkelsen bulunuyordu yani bir cinsiyet değişikliği söz konusu. Susanne Bier’in yönettiği film “En İyi Yabancı Film” dalında Oscar’a aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top