Hesabım
    Hip-hop Esintili "Blindspotting"ten İlk Fragman!

    Hip-hop ezgileriyle hayat mücadelesini harmanlayan "Blindspotting"ten ilk fragman yayınlandı.

    Dostluk komedisi Blindspotting'in ilk fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde prömiyer yapan ve Jüri Büyük Ödülü’ne aday gösterilen komedi, festivalden olumlu eleştirilerle dönmüştü.

    Kısa filmleriyle tanınan Meksikalı Carlos López Estrada’nın ilk yönetmenlik denemesi olan filmde başrolleri Daveed Diggs ve Rafael Casal üstleniyor.

    Her geçen gün gittikçe nezih bir yer haline gelen Oakland’ta geçen film, ırk ve sınıflarla ilgili güncel  bir hikaye anlatıyor. Colin yeni bir hayata başlamak için şartlı tahliyesinin son 3 gününü sakin geçirmesi gereken bir adamdır. Bir mesleği, sorumlulukları ve planları vardır. Ama hızlı konuşan çocukluk arkadaşı Miles'ın da problem mıknatısı olmak gibi bir özelliği vardır. Collin’in şartlı tahliye geri sayımı, şok edici bir suça tanıklık etmesi ile sekteye uğrar. Bu olayın ışığında ikili, hızla nezihleşip burjuvalaşan kasabalarında yabancı hissetmeye başlarken, dostlukları da rahat varoluşundan çıkarak sarsıcı bir çarpışma rotasına sürüklenir.

    Filmin senaryosuna da imza atan başrol ikiliye kadroda Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones, Ethan Embry, Tisha Campbell-Martin, Utkarsh Ambudkar ve Kevin Carroll eşlik ediyor. “Blindspotting”, Amerika’da 27 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top