Hesabım
    Deadpool'u Tatilde Görmek İster Misiniz?

    Ağzı bozuk kahramanımız Deadpool yeni posterde tatile çıkıyor.

    Senenin merakla beklenen çizgi roman projelerinden “Deadpool 2”den yeni bir poster yayınlandı. Çok konuşan ve izlemeye doyamadığımız kahramanımız Deadpool, filmin yeni posterinde tatile çıkmış gibi görünüyor!

    Tüm dünyada 783 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek en çok izlenen +18 yaş sınırlı filmlerden biri olan “Deadpool”un devam halkasında, başrol tekrar sevilen oyuncu Ryan Reynolds’a emanet. “John Wick” ve “Sarışın Bomba” gibi son yılların en çok beğenilen aksiyon filmlerinde imzası bulunan David Leitch filmin yönetmen koltuğunda yer alıyor. Filmde başrol Reynolds’a, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni, Leslie Uggams, Stefan Kapicic, Josh Brolin, Zazie Beetz, Julian Dennison, Jack Kesy, Terry Crews, Eddie Marsan, Shioli Kutsuna ve Hayley Sales gibi isimler eşlik ediyor.

    Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır.

    “Deadpool 2”nin ülkemizde vizyon tarihi 18 Mayıs.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top