Hesabım
    Melissa McCarthy'li Komedi “Super-Intelligence” Vizyon Tarihini Aldı!

    Melissa McCarthy'li komedi filmlerinin ardı arkası kesilmiyor.

    Komedi filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Oscar adayı aktris Melissa McCarthy'nin başrolünü üstlendiği “Super-Intelligence”ın ne zaman vizyona gireceği belli oldu. Komedi ve aksiyon filmi, 25 Aralık 2019’da gösterime girecek. Filmin şimdilik gişedeki tek rakibi olarak, 20 Aralık’ta vizyona girecek olan 9. Star Wars filmi görülüyor.

    Melissa McCarthy'nin eşi olan Ben Falcone’un yönetmen koltuğunda yer aldığı film, 2016 yapımı “The Boss” filminde ikiliyle birlikte çalışan Steve Mallory tarafından yazılıyor. Filmin konusu ise şöyle: Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir.

    “Super-Intelligence” dışında iki filmin daha vizyon tarihi açıklandı. Michael B. Jordan’ın idam edilmeyi bekleyen bir adamı oynadığı drama filmi “Just Mercy”, 17 Ocak 2020’de vizyona girecek. Sevilen korku serisi “Korku Seansı”nın üçüncü filmi ise 3 Temmuz 2019’da beyaz perdeye konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top