Hesabım
    Bol Yıldızlı Bilim Kurgu “Boss Level”ın Kadrosuna İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu!

    Selina Lo ve Michelle Yeoh filmin kadrosuna katıldı.

    Halihazırda bol yıldızlı bir kadroya sahip olan aksiyon ve bilim kurgu filmi “Boss Level” oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncuyu kattı. Hangi rolde izleyeceğimiz henüz bilinmese de, Selina Lo ve Michelle Yeoh ikilisinin filmde yer alacakları açıklandı.

    Başarılı yönetmen Joe Carnahan’ın yönetmenliği üstlendiği filmin kadrosunda, başrol olarak “Arınma Gecesi” serisiyle tanınan Frank Grillo, 2 Oscar’lı oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, 2 Oscar adayı Naomi Watts, geçtiğimiz sene “Mumya” filminde izlediğimiz Annabelle Wallis, “Felekten Bir Gece” serisi ile tanınan Ken Jeong ve “The Misfortunes of Francois Jane” filminde izlediğimiz genç yıldız Mathilde Ollivier yer alıyor.

    Ang Lee imzalı “Kaplan ve Ejderha” filmindeki performansıyla BAFTA’ya aday gösterilen Asyalı aktris Michelle Yeoh’un filmografisinde “Yarın Asla Ölmez”, “The Lady” ve “Galaksinin Koruyucuları 2” gibi filmler bulunuyor. İngiliz-Çinli oyuncu Selina Lo’yu ise “The Scorpion King 3” filminde ve BBC dizisi “One Child”da görme şansı yakaladık. Güzel yıldızı bu sene “The Debt Collector” filminde izleyeceğiz.

    “Boss Level”, öldüğü günü, hiç bitmeyen bir zaman döngüsünde tekrar tekrar yaşamaya başlayan emekli özel kuvvetler subayı Roy Pulver'ı (Frank Grillo) temel alıyor. Roy ölümünden kimin sorumlu olduğunu anlayabilmek ve döngüye bir son verebilmek için aynı günü defalarca tekrar yaşarken, diş hijyenisti Alice (Annabelle Wallis) de sıklıkla yinelenen günün bir parçası oluyor. Çekimleri şu sırada devam eden “Boss Level”ın 2019 yılında vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top